В Івано-Франківському міськвиконкомі побільшало чиновників


Відповідно до рішень Івано-Франківського міськвиконкому про штатні розписи виконавчих органів міської ради наразі тут обліковується 478 посад проти 410 в 2015 році.

Про це повідомляє Івано-Франківський регіональний центр.

"Наприкінці 2015 року кількість посадовців в МВК трохи зменшилася і на початок минулого року становила 410. Впродовж року в ході декількох змін чисельність слуг народу зросла на 68. Частково тенденція до збільшення спричинена процесами децентралізації. Як наслідок, у 2016 році до муніципалітету повернулися повноваження в сфері архітектурно-будівельного контролю, реєстрації бізнесу (колишня Реєстраційна палата), а також додалися повноваження щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно та реєстрації місця проживання мешканців", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю, а також управлінні реєстраційних процедур працює 35 працівників. 

Окрім того, Центр надання адміністративних послуг відрив два своїх територіальних відділення. Що теж призвело до збільшення кількості персоналу на 33 особи.

Також в жовтні того року міськрада створила управління охорони здоров’я. Проте наразі їхні штати ще не відомі.