В Івано-Франківську День закоханих зберіг сім'ю


В Івано-Франківську у День святого Валентина заяви про бажання зареєструвати шлюб подали 10 пар. Одне подружжя передумало розлучатися

Про це повідомила начальник Івано-Франківського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Ганна Королик, пише Укрінформ.

«Нині заяви про бажання одружитися подали 10 пар. Ось сьогодні вони побажали одружитися і сьогодні отримали можливість виконати своє побажання. Щойно одна пара, яка принесла заяву про розлучення, передумала. Очевидно, атмосфера свята зробила своє», - зауважила Королик.

Станом на 13 годину в Івано-Франківську вже зареєстрували 5 шлюбів. Про бажання побратися на День закоханих раніше заявили 25 пар. Послуга коштує від 2 тисяч гривень.

«У порівнянні з попередніми роками, ця кількість шлюбів є набагато більшою. Зараз розпочинається період посту, тому тепер кількість заяв на реєстрацію шлюбу помітно впала», - констатує Королик.

Нагадаємо, сьогодні за ініціативою Мінюсту в українських містах шлюб можна зареєструвати з 8 і до 24 години, взявши участь у проекті «Кохання поза часом».