В Івано-Франківську експонується виставка світлин Василя Пилип’юка


Побачити світ очима унікального фотомайстра. І відчути усю творчу магію «Долею дарованих зустрічей». В Івано-Франківську експонується виставка епохальних світлин Василя Пилип’юка. Відомого на увесь світ фотохудожника з Прикарпаття. Автор презентував свої найкращі роботи, які отримали визнання далеко за межами України. Це портрети, пейзажі, натюрморти. Усі вони – оригінальні, емоційні, загадкові та надзвичайно зворушливі …

Відомий фотомайстер зізнався, нині від надзвичайно прискіпливий до себе у творчості. Каже,кожен кадр відшліфовує до найвищої мистецької проби, пише ТРК ВЕЖА.

В Івано-Франківську відомого фотомайстра зустріли з квітами, грамотами та безліччю захоплених відгуків. Привітати з персональною виставкою Василя Пилип’юка прийшли його друзі, колеги, мистецька еліта Прикарпаття, представники влади та шанувальники унікальної фототворчості.

Не обійшлося на відкритті виставки і без дружніх жартів. Зокрема, усіх присутніх потішив український письменник та фольклорист Степан Пушик.

А створив Василь Пилип’юк чимало. Унікальних кадрів, які зворушили увесь світ. Місцеві фотохудожники називають його світлини взірцем професійності. Для багатьох з них вони стали своєрідним орієнтиром у світі фотомистецтва.

Виставку «Долею даровані зустрічі» вже з успіхом презентували у Львові. В Івано-Франківську епохальні кадри Василя Пилип’юка можна побачити протягом трьох тижнів.