В Івано-Франківську горіло СТО та аптека


За минулу добу на Прикарпатті виникло 5 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

4 лютого о 09:16 в місті Івано-Франківськ на вулиці Левинського сталось загорання будівлі станції технічного обслуговування ВАТ «ІЗАР». Вогнем знищено роздягальня та суміжні приміщення, перекриття будівлі. На пожежі працювало 2 ланки газодимозахисної служби, загальний час роботи 20 хв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

4 лютого о 10:09 в місті Івано-Франківськ на вулиці Пулюя виникла пожежа в квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

4 лютого о 11:51 в місті Івано-Франківськ на вулиці Пасічна горіло побутове сміття під зовнішньою сходовою кліткою дев’ятиповерхового житлового будинку. На пожежі працювала  ланка газодимозахисної служби, загальний час роботи 15 хв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

5 лютого о 00:55 в місті Івано-Франківськ на вулиці Г. Хоткевича виникла пожежа біля входу в аптеку «Здорова Родина». Вогнем пошкоджено коврик та захисні жалюзі. Причина виникнення пожежі  встановлюється.