В Івано-Франківську обговорили підприємства-боржники


Під головуванням заступника міського голови Руслана Панасюка відбулось засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

„Ми розглянули питання дотримання графіків погашення заборгованості з виплати заробітної плати найбільшими підприємствами-боржниками міста. Керівники підприємств проінформували комісію про основні причини наявності боргів з оплати праці та своє бачення шляхів виходу із складної ситуації щодо виплати заборгованої заробітної плати та інших обов’язкових платежів”, – розповідає директор департаменту соціальної політики Олександра Заклинська,пише ЗК.

За підсумками засідання комісії керівникам та арбітражним керуючим підприємств-боржників з виплати заробітної плати були дані доручення щодо дотримання уточненого графіка погашення заборгованості, затвердженого заступником голови облдержадміністрації, та вжиття невідкладних заходів для погашення боргів.