В Івано-Франківську обговорювали розмір та вигляд рекламних вивісок


Непомітні і делікатні чи змістовні і нестандартні. У мерії обговорили чинне положення «Про Порядок розміщення вивісок в Івано-Франківську». Ним задоволені не усі.

Зокрема, скаржаться підприємці та виробники вивісок. Тож у міському Департаменті архітектури ініціювали проведення кругло столу. Аби почути усі можливі пропозиції щодо внесення змін у чинне положення, інфоормує ТРК ВЕЖА.

Вивіски повинні бути помітними, нестандартними та змістовними, переконані їхні виробники. А чимало пунктів чинного положення перешкоджають створювати їх такими. Зокрема, підприємці незадоволені затвердженими нормами щодо інформаційного вмісту вивісок та їхніх матеріалів.

Під час круглого столу зачепили і питання мови вивісок. Просвітяни переконані, у місті українських написів бракує. Впродовж обговорення лунало чимало зауважень і пропозицій. Втім усі зійшлися на думці, що необхідно створити спеціальну робочу групу, яка б безпосередньо займалася питанням вивісок. Схвалили цю пропозицію і у профільному Департаменті.