В Івано-Франківську облаштують ще один острівець безпеки


Управління транспорту та зв’язку оголосило тендер на встановлення острівця безпеки на вулиці Бандери, 60 та влаштування антикишені на вулиці Сахарова біля СК"Олімп".

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Завтра останній день подання пропозицій на тендер острівця безпеки. А сьогодні стартує тендер на влаштування антикишені на вулиці Сахарова.

Вартість закупівлі складає 299 тисяч 360 гривень. Подавати пропозиції можна до 7 серпня. Виконати всі роботи переможець має до 31 жовтня.

"В пріоритеті пішоходи та громадський транспорт. Зручнішою стане зупинка, як для громадських транспортів, так і для пасажирів. На цій вулиці розташовано кілька переходів, які отримали минулого року, чи отримають цього року освітлення. Саме цими переходами учні, дошкільнята, батьки ідуть в 21 школу та ДНЗ "Пізнайко". Проектом передбачено нарощування тротуару в межах переходу біля Олімпу з пониженням до рівня проїжджої частини з обох сторін, що важливо для людей з особливими потребами, мам з візочками, для інших маломобільних груп. Таким чином, проект , в першу чергу, забезпечить зручність, мобільність та безпеку пішоходів. Робимо місто безпечнішим",- зауважує керівник УТІЗу Олег Ганчак.

Світлина від Oleg Ganchak.