В Івано-Франківську після зими почали мити вулиці


Після свят «Муніципальна дорожня компанія» продовжує приводити місто до належного санітарного стану.

Як повідомив керівник МДК Віталій Бурко, наразі на прибирання міста щодня виїжджає шість одиниць спецтехніки – по три порохотяги та поливально-мийні машини. За кілька днів кількість техніки, яка прибиратиме і митиме міські вулиці, збільшиться, бо після переобладнання на літній режим роботи деякі машини та механізми ще проходять ремонти та інші регламентні роботи, пише ЗК

«Треба прибирати краще. Наприклад, вулиця Героїв УПА, інші невеличкі бічні вулиці брудні, – дорікнув комунальникам міський голова Руслан Марцінків. – По центру ви пройшлися, а на маленьких вуличках недобре прибираєте».

«Ми почали прибирати і мити великі магістральні вулиці. Зараз кількість техніки збільшимо, і вона почне працювати на інших бічних та віддалених вулицях», – пояснив Бурко.

Водночас директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак додав, що цими днями активізуються роботи з поточного ремонту доріг. За його словами, на допомогу бригадам МДК вийдуть переможці додаткового тендеру на ремонт доріг, який відбувся у понеділок. Вони працюватимуть на вул. Автоливмашівській, Хриплинській, Незалежності, Бандери, Івасюка, Надрічній, Коновальця, Медичній, Ребета, Петлюри і Довженка.