В Івано-Франківську планують видати 60 тисяч пільгових електронних квитків


З 1 жовтня в Івано-Франківську для громадян пільгових категорій розпочався запис на оформлення персонального електронного квитка.

Претендувати на пільговий квиток можуть франківці, які є в базі даних департаменту соцполітики, інформує Бліц-Інфо.

Директор комунального підприємства «Електроавтотранс» Віталій Голутяк розповів кореспондентці Бліц-Інфо, що пільгова картка видаватиметься усім безкоштовно. 

За словами Голутяка, отримати її досить легко.

"Якщо людина є у базі даних соцполітики, то вона може одразу записатися в чергу за встановленими номерами телефонів. Якщо цієї людини в базі, з якихось причин, нема, тоді вона повинна вияснити, чому її немає та чи взагалі має вона право на пільгу. Тож якщо питання з'ясовано, людина записується в чергу, їй призначають дату та місце прийому документів і все. Нічого складного",- пояснює директор «Електроавтотрансу».

Записатися в електронну чергу можна у двох контакт-центрах. А саме: МІУК (багатоканальний телефон 150-600) та службі оперативного реагування (15-80, 050-010-1580, 067-010-1580).

Оформити картку можна в одному з центрів обслуговування:

Крім того, зареєструватись можна на спеціальному сайті. Для замовлення потрібно мати фотокопії паспорта, посвідчення про пільгу та своє фото в електронному вигляді.

За словами Віталія Голутяка, КП "Електроавтотранс" планує видати 60 тисяч пільгових квитків.

Загалом планується впровадження чотирьох різних карток – загальна, пільгова, студентська та учнівська, а також транспортна.

"До першого червня містяни будуть їздити так, як і зараз. В залежності від того, як піде цей процес, з першого червня 2019 року пільговики зможуть їздити по картках",- додає Голутяк.

До теми: Для франківських пільговиків розпочався запис на оформлення електронного квитка

Відтепер проїзд у комунальному транспорті Франківська можна оплатити SMS