В Івано-Франківську поліція розшукала грабіжника


Поліцейські, за повідомленням про грабіж перехожого на одній із вулиць Івано-Франківська, розпочали кримінальне провадження та провели заходи щодо встановлення особи зловмисника.

20 листопада до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 26-річний франківчанин та повідомив, що до нього невідомий застосував фізичне насилля, після чого пограбував.
В ході з’ясування обставин події поліцейські встановили, що до потерпілого на вулиці підійшов невідомий чоловік, почав бійку під час якої зірвав золотий ланцюжок з шиї та забрав мобільний телефон марки "Айфон 4» та з награбованим втік.

Завдяки оперативним діям, проведених в ході комплексного відпрацювання території, правоохоронці одержали обґрунтовані докази причетності до злочину 25-річного жителя Тисмениці. За рахунок награбованого зловмисник хотів збагатитись, однак вчасно був викритий. Речові докази у грабіжника вилучено.

Відомості про цей факт внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.