В Івано-Франківську працівниця спортивного магазину затримала злодійкуватого покупця


На вихідних до Івано-Франківського відділу поліції звернулась продавець місцевого спортивного магазину й повідомила про те, що затримала невідомого молодого чоловіка, котрий з приміщення торгового закладу викрав спортивну сумку, вартість якої становить понад 900 гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події, де в ході проведення першочергових слідчих дій встановили особу зловмисника. Ним виявився 18-річний франківчанин. Як з’ясувалося, крадій, зайшовши до магазину, вибрав для себе відповідний товар та при виході із закладу намагався вийти не заплативши. Продавчиня наздогнала злодія та самотужки затримала його, після чого викликала поліцію.

У скоєному зловмисник зізнався правоохоронцям, котрі вилучили в нього товар як речовий доказ причетності до крадіжки.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, молодому чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років, пише Сектор комунікації ГУ 
Нацполіції в Івано-Франківській області.