В Івано-Франківську презентували допрем’єрний показ фільму “Гніздо горлиці”


Нелегка доля жінок-заробітчанок. В Івано-Франківську презентували допрем’єрний показ фільму “Гніздо горлиці”. Це непридумана драма однієї із тисяч українок, котрі нелегально працюють закордоном. Дарина повертається додому вперше за два роки напівлегального життя в Італії.

Вона вагітна. Що робити з майбутньою дитиною? Як сказати про це своєму законному чоловікові? Що її чекає вдома? Занедбане господарство. А найголовніше – необхідність боротися за порятунок своєї родини. У головній ролі – відома українська актриса Римма Зюбіна, пише ТРК ВЕЖА.

Тема заробітчанства Риммі Зюбіній знайома. Актриса родом із Ужгорода. Це регіон, де жінки масово виїжджають на заробітки. Відчувши переваги та недоліки заробітчанства зсередини, Римма Зюбіна радить жінкам перед поїздкою все зважити. Що важливіше – зароблені гроші закордоном чи зруйнована сім’я вдома.

Івано-Франківськ друге після Ужгорода місто, де відбувся допрем’єрний показ фільму. Адже тут народився інший головний герой стрічки, котрий трагічно загинув, Віталій Лінецький. В цьому році стрічку “Гніздо горлиці” визнано найкращим українським фільмом у рамках Одеського міжнародного кінофестивалю.