В Івано-Франківську "даішники" ганялися за п'яним водієм


Днями на одній з центральних вулиць обласного центру працівники ВДАІ виявили водія, який керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння

Автівка потрапила в поле зору інспектора у зв’язку з тим, що даний транспортний засіб розшукувала міліція за підозру у причетності до вчинення нещодавно дорожньо-транспортної пригоди, в якій було завдано технічних ушкоджень легковикам. Горе-водій ж утік з місця пригоди.

Пошукові заходи зниклого водія тривали. І не забарилися. Коли інспектор запримітив розшукувану автівку, надав жест зупинитися. Та водій, проігнорувавши законні вимоги інспектора, лише «додав газу». Шляхом переслідування, інспектори таки зупинили сміливця-втікача та задокументували порушення Правил дорожнього руху за керування автотранспортом напідпитку та за невиконання законних вимог працівників міліції. По факту причетності до ДТП та залишення місця події, у якій він підозрювався попередньо, розпочато перевірку.

Варто зазначити, що за дев'ять місяців на дорогах області з вини нетверезих водіїв вчинено 21 ДТП, у яких 3 особи загинули, а 25 отримали травми та каліцтва. Саме через нетверезий стан більшість водіїв втікають з місця події, вчинивши ДТП, а потім вигадують виправдання, щоб полегшити міру відповідальності перед Законом.