В Івано-Франківську ремонтують вулицю Княгинин


Вулиця Княгинин – на ремонті. Наразі комунальники проводять заміну підземних комунікацій. Саме тут пролягають і мережі “Спиртзаводу”, які вже не придатні для подальшого використання. Вже замінені газоводи і комунікації водогінної системи. Цього року комунальники мають намір виконати лише частину запланованих робіт.

Раніше до ремонту неодноразово прикладали руку і мешканці мікрорайону. Кажуть, роками оббивали пороги чиновників, аби на вулиці навели елементарний благоустрій. Проте безрезультатно. Люди самотужки засипали ями та вибоїни, інформує ТРК ВЕЖА.

Вулиця Княгигин являється стратегічною в транспортній розв’язці Івано-Франківська. ЇЇ продовженням стане новий міст на “Пасічну”. Тут запланована також нова організація руху транспорту.

Проект нового пасічнянського мосту наразі розробляють львівські архітектори. Тим часом міська влада вишукує кошти на спорудження автошляху через Бистрицю Солотвинську. Його будівництво розпочнеться вже наступного року, анонсують в мерії. А поки відбувається інтерактивне голосування щодо назви нового мосту.