В Івано-Франківську розкрили перші пропозиції на конкурс пасажирських перевезень


Сьогодні, 6 жовтня Департамент комунального підприємства, транспорту та зв’язку розкрив перший конверт конкурсних пропозицій на пасажирські перевезення.

За словами заступника міського голови та члена тендерної комісії Руслана Гайди, на сьогоднішній день вісім підприємств зголосилося брати участь у тендері на пасажирські перевезення. Вони разом подали 23 пропозиції, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Конверти з пропозиціями почали відкривати згідно часу їх подання у департамент. Кожен  члени комісії перевірили на кількість поданих документів. Зокрема, перелік транспортних засобів, які планують залучити на маршруті, штатний розклад, договір оренди, ліцензію та інше.

Перші три пропозиції поступили від "Приватавтотранссервіс". Далі відкрили конверт КП "Електроавтотранс", які подали тільки одну пропозицію. Три пропозиції подало ТОВ "Турист ІФ". Четвертим комісія відкрила конверт ТзОВ "Західтехцентр" - підприємець подав 6 пропозицій.

П’ятим розкрили конверт від ПП Володимир Сохан, який подав чотири пропозиції.

Натомість підприємець Василь Олексюк подав тільки одну пропозицію. Серед обов'язкових документів він додав навіть подяку від міського голови.

Відтак члени тендерної комісії відкрили конверт ТзОВ "Корида Транс", які подали чотири пропозиції. Останньою відкрили конверт від ПП "Станіслав Транс"

До 20 жовтня члени комісії опрацюють всі подані документи, перевірять їх у ДАІ. Опісля стане відомо кого з них допустять до подальшої участі у конкурсі.

До слова, у більшості випадках підприємці зобов’язувалися придбати великогабаритні автобуси для перевезення осіб з обмеженими можливостями наступного року.