В Івано-Франківську розпочались навчання з правового врегулювання земельних відносин


Сьогодні в Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій під керівництвом директора центру Богдана Волошинського розпочались навчання для сільських і селищних голів та землевпорядників Прикарпаття.

Семінар на тему: «Правове врегулювання земельних відносин» проводиться вперше в цьому році й триватиме протягом трьох днів.  На думку Богдана Волошинського, навчання зумовлені низкою змін   до  Земельного кодексу України і їх метою є роз`яснення проблемних питань, що мають місце в агропромисловому комплексі.

На семінарах, які проводитиме представник Головного управління Держземагентства в Івано-Франківській області Ярослав  Спасів, розглядатимуться питання з  врегулювання земельних відносин, зокрема,  паювання земельних часток в області, встановлення  меж населених пунктів, дилеми при списанні меліоративних земель, а також  основи нормативної та експертної  оцінки вартості земель.

Після завершення навчань слухачам будуть видані сертифікати, а також  компактні диски з аудіо-записами  змін до чинного законодавства.