В Івано-Франківську Самооборона вимагає скасувати призначення нового очільника екологічної інспекції


Сьогодні за поданням голови ОДА головою екологічної інспекції в Івано-Франківській області було призначено Ігоря Стефурака. З цього приводу Самооборона Івано-Франківська звернулася до голів облради і облдержадміністрації.

"Це людина Вишиванюка, яка за часів його правління була зловлена на зловживаннях і знята з посади за хабарі", – заявив начальник штабу ГО Самооборона Івано-Франківської області Богдан Мойсишин.

Від імені Самооборони області активісти вимагають, щоб Гончарук скасував своє рішення і зробив так, як озвучував на всіх зустрічах із громадськістю, – щоби був оголошений відкритий конкурс на цю та інші керівні посади в області і кандидати на них були озвучені, пише Курс.

"Щоби люди знали через ЗМІ, щоби було погоджено з громадськістю і тоді лише підписувати подання, щоби не було знову кулуарних домовленостей і зловживань. Просимо донести цю інформацію до Гончарука. А ми в понеділок прийдемо і спитаємо з нього", – додав Богдан Мойсишин.

Голова облради Василь Скрипничук запропонував підтримати це звернення протокольним дорученням сесії і організувати звернення від депутатів облради до голови ОДА.