В Івано-Франківську спорудять комплесний спортмайданчик


В Івано-Франківську з’явиться комплексний спортивний майданчик з ігрових видів спорту. До кінця дня стане відомо, хто візьметься за встановлення нового соціального об’єкту.

Роботи з будівництва комплексного спортивного майданчика для ігрових видів спорту проведуть в районі вул. Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в ю.передає прес-служба МВК.

Новий комплекс стане першим у нашому місті у своєму роді. Адже включатиме різні спортивно-тренажерні елементи. Серед спортивних елементів передбачено монтаж брусів для тренування, турніків, встановлення жимів ( від грудей та жим універсальний), шведської стінки. Також буде споруджено ряд тренажерів та комплексів для тренування різного роду м’язів та різного призначення: тренажер ротаційний для верхніх кінцівок, тренажер маятниковий для верхніх кінцівок, гребний тренажер, атлетичний комплекс, тренажер для  гіперекстензії, степер, орбітрек, батерфляй та сходинки реабілітаційні.

Окрім спортивного майданчика передбачено облаштування футбольного поля, баскетбольного та тенісного майданчиків.

На оголошений управлінням капітального будівництва тендер подалося 3 учасники. Сьогодні до кінця дня триває перевірка поданої документації учасників. Як повідомив начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак, переможцем у конкурсі стала фірма ТОВ БУДІВНИЦТВОЗАХІД, щоправда учасник неналежно оформив документацію, вона не відповідає кваліфікаційним критеріям тендеру. Таким чином зараз вивчається відповідність наступного учасника, що зайняв друге місце - ТОВ "Спортивна компанія "Люксон спорт". Впродовж дня буде прийнято рішення щодо оголошення переможця торгів. У разі відповідності усій нормативній документації, буде заключено договір на виконання робіт.