В Івано-Франківську стартував опалювальний сезон: розпочали з шкіл та лікарень


Минулого тижня в обласному центрі Прикарпаття відбулась виїзна колегія Мінрегіонбуду, на якій було зазначено, що до 1 жовтня всі міста та райони України мають бути готові до опалювального сезону. А у випадку, коли температура повітря знизиться до +8 градусів за Цельсієм, то опалювальний сезон має розпочнеться швидше, ніж 15 жовтня.

Вересень в Івано-Франківську видався доволі холодним. Не обіцяють синоптики підвищення температурного режиму і на жовтень. Значне зниження температури не залишилось поза увагою міської влади.  

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомив  начальник виробничо-технічного відділу КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Іван Кедик.

«Наше підприємство на 100% готове до початку опалювального сезону. І сьогодні, першого жовтня, згідно розпорядження заступника міського голови Зіновія Фітеля, опалювальний сезон вже розпочато в закладах освіти та охорони здоров’я міста. Щодо житлового фонду, то поки що тепло не вмикатимемо. Адже відповідних розпоряджень міської влади ще немає», - зауважив Іван Кедик.