В Івано-Франківську вбили молодого чоловіка


12 червня о 8:30 на 102 поступило повідомлення від 54-річного місцевого жителя про те, що він виявив свого сина без ознак життя у власному помешканні на вулиці Тролейбусній.

Про це сьогодні, 13 червня на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив заступник начальника відділу Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Проведеними заходами було встановлено, що на ґрунті неприязних відносин даній особі надали тілесні ушкодження, що були несумісні з життям. Чоловік помер на місці події», -  зазначив правоохоронець.

Пізніше начальник прикрапатської поліції Віктор Шкутов повідомив подробиці злочину.

Як з’ясувалось, напередодні ввечері близько 22.00 год., 29-річний власник квартири, спільно зі своїм 34-річним товаришем розпивали спиртні напої. Після гостини між чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого гостюючий взяв до рук предмет схожий на льодоруб із дерев’яною ручкою та наніс ним потерпілому численні удари, спричинивши останньому тілесні ушкодження у вигляді поєднаної закритої тупої травми грудної клітки живота, тазу та їх органів, множинних переломів ребер, перелому обох кісток передпліччя справа, клубової кістки справа з розривами печінки, крововиливами в м’які тканини, травматичного шоку, небезпечні для життя в момент спричинення.

Батько, виявивши сина мертвим повідомив до поліції, а зловмисник втік з помешкання вбитого. Завдяки оперативним діям правоохоронців його затримали через декілька годин в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні злочину. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться слідство.