В Івано-Франківську відбудеться фестиваль естрадно-спортивного танцю "ФЕСТ-2015"


У п’ятницю, 30 січня, відбулася прес-конференція ХХV фестивалю естрадно-спортивного танцю «ФЕСТ-2015», який пройде в Івано-Франківську з 9 по 15 лютого цього року.

Як розповіла директор фестивалю естрадно-спортивного танцю «Фест» Леонілла Жодік, цього року в масштабному заході візьмуть участь майже 50 колективів із Івано-Франківська та області, а також Києва, Дніпропетровська, Харкова, Чернівців, Чернігова, Хмельницького, Бердичева та Нововолинська.

У перший день фестивалю, 9 лютого, відбудеться офіційне відкриття «Фесту-2015», а також виступи колективів Івано-Франківської області, пише ГК. А 13 лютого виступлять гості фестивалю. Нагородження керівників танцювальних колективів та переможців пройде в неділю, 15 лютого. 

За словами організаторів, кожен колектив представить 1-3 естрадні танцювальні композиції в різних номінаціях у трьох вікових категоріях: молодша група до 9 років, середня група від 9 до13 років, старша група від 13 до 20 років. Учасники конкурсів "Краща танцівниця" і "Кращий танцюрист" представлять довільну композицію тривалістю до 1 хв.

Також для учасників фестивалю заплановані екскурсії містом, святкові дискотеки, творчі зустрічі, поїздка в Карпати.