В Івано-Франківську відбудеться масштабний майстер-клас із чотирьох видів спорту


До Спорт Фестивалю "40" залишається місяць. Пора готуватись та ближче знайомитись із видами спорту, які будуть представлені на цьому грандіозному святі!

Щоб ви почували себе впевнено та комфортно, розбирались навіть у найекзотичніших видах спорту їх правилах та трішки орієнтувались у термінології, команда Спорт  Фестивалю "40" організовує масштабний майстер-клас по чотирьох напрямках: алтимат, йога, танці, паркур.

Погоня за "магічним диском"; запальні танці та хореографія, виступи танцювальних шкіл Maasai,Miamor, Mixstyle ,Radical; релаксаційна йога та карколомний паркур - все це вже цієї неділі! Приходь, активно проводь час та готуйся до Спорт  Фестивалю "40"!

Отже,  цієї неділі, 24 травня, о 15.00 годині чекаємо на вас на площі перед готелем "Надія".  Не пропустіть унікальної можливості активно провести час та познайомитись із новими видами спорту!

Програма:
15.00 – алтимат;
16.00 – йога;
17.00 – танці;
18.00 – паркур.

Довідково:

Алтимат – це командний неконтактний вид спорту з літаючим диском. Гра ведеться двома командами у прямокутному полі з зонами на кінцях. Ціль — пасами провести диск через ігрове поле до зони суперника, де його мусить зловити один з гравців команди. Відмінна особливість алтимату — відсутність арбітрів та наявність поняття «духу гри».

Паркур –  фізична дисципліна, в якій тренується подолання будь-яких перешкод на своєму шляху, за допомогою пристосування своїх рухів до навколишнього середовища. Поєднує в собі особливу філософію (світосприймання), гімнастику, легку атлетику і білдерінг  (лазіння стінами). Люди, які займаються паркуром, називаються трейсерами.

Подія у Фейсбуці:  https://www.facebook.com/events/352378441638225/

Детальніше про Спорт Фетиваль "40": http://sportfest40.com/ 

та у соцмережах: 

https://www.facebook.com/sportfest40

https://vk.com/sportfest40