В Івано-Франківську відбудеться майстер-клас з кендо і айкідо


В рамках Спорт Фестивалю «40» місцеві спортсмени навчатимуть азів цих східних бойових мистецтв. Майстер-клас відбудеться у суботу, 23 травня, на території міського озера (поблизу джерела). Початок о 17.30.

Усі учасники матимуть змогу ознайомитись з основами японських бойових мистецтв, освоїти  початкові прийоми та більше дізнатись про філософію життя сенсея. Зокрема, формування витримки, загартування тіла та волі. Організатори  Фестивалю запрошують усіх бажаючих взяти участи у майстер-класі.

Ці та інші види спорту будуть представлені на першому спортивному фестивалі в Україні, який відбудеться в Івано-Франківську наприкінці червня. У такий спосіб організатори мають намір ознайомити мешканців та гостей міста з програмою Фестивалю.

Подія у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/1449086375402769/

Детальніше про Спорт Фетиваль "40": http://sportfest40.com/ 

та у соцмережах: 

https://www.facebook.com/sportfest40

https://vk.com/sportfest40

Довідково: Кендо («шлях меча»)сучасне бойове мистецтво японського фехтування на бамбукових мечах. Походить від стародавніх японських технік володіння мечем. Ставить на меті формування повноцінної особистості і твердого характеру, загартовуючи волю і тіло фехтувальника.

Айкідо («шлях поєднання енергії») – японське бойове мистецтво. Створене на базі давньояпонських технік джю-джюцу, що увійшли до всеімперської школи Великої Азії. Особливістю мистецва є використання кидків і захватів. Одна із східноазійських бойових технік самозахисту.