В Івано-Франківську вшанують пам'ять загиблих бійців ЗСУ та правоохоронців


На сайті міста з'явилося перше розпорядження нового міського голови Руслана Марцінківа "Про вшанування пам’яті загиблих бійців Збройних Сил України та правоохоронних органів".

"З метою вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули під час проведення Антитерористичної операції, а також у боротьбі за відстоювання територіальної цілісності та незалежності України, належного відзначення Дня Збройних Сил України відділу внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради організувати проведення панахиди за загиблими військовослужбовцями з нагоди Дня Збройних Сил України 06.12.2015 р. о 09.00 год. у Меморіальному Сквері (вул. Мельника), звернутись до релігійних організацій з проханням відслужити у храмах міста 05.12.2015 р. поминальні богослужінні за полеглими військовослужбовцями", - йдеться в повідомленні.

Цим же розпорядженням, новопризначений міський голова зобов’язав департамент комунального господарства, транспорту та зв’язку впорядкувати Меморіальний сквер, могили Січових стрільців, військовослужбовців ЗСУ та правоохоронних органів які загинули під час проведення Антитерористичної операції, жертв політичних репресій та борців за волю України.