В Івано-Франківську взяли під варту 50-річну сутенерку


Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом сутенерства та надання сексуальних послуг на території Івано-Франківська.

Встановлено, що 50-річна жителька міста Дніпро в період з липня 2016 року по червень 2017 року на території міста Івано-Франківська займалася сутенерством, що полягало у прийнятті замовлень від клієнтів щодо надання сексуальних послуг, оренді житла для осіб, які надавали послуги сексуального характеру, та організовувала транспортування останніх, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Однак жінка протягом тривалого часу переховувалася від органів досудового розслідування, у зв’язку з чим 10.07.2017 була оголошена в розшук.

9 січня зловмисниця була затримана працівниками поліції на території Дніпропетровської області.

На даний час вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302 («Створення або утримання місць розпусти і звідництво»), ч. 2 ст. 303 («Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене  їй загрожує до 7 років позбавлення волі.