В Івано-Франківську з’явився нічний клуб “на колесах”


Подорожувати, танцюючи… В Івано-Франківську з’явився нічний клуб “на колесах”. Розмальований автобус курсує вулицями міста. І вже прийняв своїх перших відвідувачів. Власники розповідають, так званий паті-бас має чимало привілеїв.

Всередині диско-автобус обладнаний, як нічний клуб. У центрі танцпол, 2 бари, плазмові панелі, дивани та потужне звукове обладнання. Одночасно відпочивати в автобусі можуть близько двох десятків відвідувачів. 12-тиметрова довжина транспорту не створює жодного дискомфорту від закритого приміщення. Також не буде незручностей від танців на ходу, запевняють рекламні мененджери. Адже автобус обладнаний спеціальною підвіскою, що пом’якшує коливання на нерівній поверхні, пише ТРК ВЕЖА.

Ідею автобусу-“вечірки” Роман Юрчило привіз із-за кордону. Каже, сподобалося автономність роботи такого рухомого закладу та неприв’язаність гостей до місця відпочинку. Також компанія, котра замовила автобус, може не хвилюватися, що їм хтось заважатиме.

Розмальований паті-бас на вулиці привертає увагу. Щоправда, середмістям курсувати не може через чималу довжину. Власники кажуть, розважальний автобус розрахований як на вечірки, весілля, так і дитячі дні народження. В останньому випадку окремі зображення власники заклеюють кадрами із мультфільмів.