В Івано-Франківську завершився чемпіонат України з шашок-100


10 лютого, в Івано-Франківську відбулося урочисте нагородження та церемонія закриття чемпіонату України з шашок-100.

Нагадаємо, що з 3 по 10 лютого у Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери понад 100 учасників з 11 областей України мали нагоду змагатись за високі нагороди.

На урочистостях були присутні начальник відділу спорту департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Денис Рудницький, депутат Івано-Франківської міської ради Сергій Абрам’як та заступник начальника управління молоді та спорту ОДА Назар Павлів.

«Чемпіонат України з шашок-100 вже не вперше проводиться в Івано-Франківську. Нам приємно, що цього року до нашого міста приїхало більше 100 учасників. Зазначу, що переможці та призери змагань у своїх вікових категоріях матимуть нагоду потрапити до складу збірної України та готуватись до чемпіонатів Європи та світу» - зазначив Денис Рудницький.

Івано-Франківщину на чемпіонаті представляло 23 учасника і варто відзначити, що 7 з них зуміли вибороти медалі змагань, а абсолютним чемпіоном у своїй віковій категорії став юний спортсмен з Івано-Франківська Олександр Коваль, котрий зумів вибороти три найвищі сходинки п’єдесталу.