В Івано-Франківську зніматимуть відомий бестселер


Сьогодні міський голова Руслан Марцінків зустрівся з продюсером та представницею FILM.UA Group Надією Зайончковською та креативним продюсером Олесею Лук'яненко.

Зараз вона працює над екранізацією книги “Фелікс Австрія” Софії Андрухович, пише сайт МВК.

Події твору розгортаються в атмосферному Станіславові початку ХХ століття. Тому не дивно, що знімальний процес відбуватиметься саме в Івано-Франківську. До всього левова частка сцен відбуватиметься не у павільйонах, а на давніх вуличках, де все ще живе дух старого міста.

"Дуже цим пишаюсь! І не лише як міський голова, але й як звичайний франківець", - наголосив Руслан Марцінків та запевнив, що для реалізації ідеї місто буде надавати фінансову підтримку для зйомок: "Особисто я захопився цією ідеєю і буду на всіх етапах підтримувати знімальний процес". 
 
Гарною родзинкою твору, а відповідно й фільму, є те, що тут в усіх барвах демонструють особливості нашого міста, галицької кухні, настрої епохи. Важливо, що до зйомок максимально залучать франківських акторів. Такою є політика фільму і ця історична драма з “присмаком кулінарії” обіцяє стати візитівкою Івано-Франківська.
 
"З нетерпінням чекаємо початку зйомок. А після виходу фільму в прокат, чекаємо на гостей, які захочуть оглянути знайомі локації улюбленого фільму", - резюмував міський голова.