В Калуші дівчина вкрала у молодшої сестри телефон


До Калуського відділу поліції звернулася місцева мешканка з повідомленням про те, що невідома особа у її неповнолітньої дочки викрала мобільний телефон з кімнати.

Заявниця розповіла, що у цій крадіжці вона підозрює свою старшу доньку, яка напередодні приходила до них у гості. Проведеними заходами підозри матері підтвердилися. Зловмисницею виявилася 26-річна старша донька, яка проживає окремо.

Як з’ясували правоохоронці, дочка часто приходить до батьків погостювати деколи й надовше затримується. Під час останнього візиту вона побачила у молодшої сестри новий мобільний телефон. Тож, поки нікого не було в кімнаті, вона спокусилася на крадіжку, як то кажуть, по родинному, але мабуть не передбачала, що справа дійде до поліції.

Того ж дня здала телефон в ломбард, а виручені кошти потратила. Наразі поліцією проводяться відповідні заходи по встановленню місця її перебування.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.