В курортній Поляниці мешканець Чернігівщини погрожував пістолетом


Днями до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного із готелів у с. Поляниця, між невідомими чоловіками розпочався конфлікт, а відтак бійка з погрозами застосування зброї.

На місце події виїхали правоохоронці, які встановили, що конфлікт виник між трьома чоловіками, жителями Чернігівської області та м.Києва. Один із жителів Чернігівщини дійсно погрожував предметом, схожим на пістолет, якого правоохоронці вилучили.

Як пізніше з'ясували в результаті проведення балістичної експертизи предметом схожим на пістолет є стартовий пістолет, перероблений під пістолет травматичної дії та патрони в кількості 8 штук, які він зберігав без відповідних дозвільних документів.

Крім того, під час проведення поверхневих оглядів у готельній кімнаті, де проживав один із зловмисників, житель столиці, в його особистих речах виявлено та вилучено два фольгові згортки із речовиною схожою на "Марихуану", які направили на проведення експертизи.

За вказаними фактами слідчими було розпочато два кримінальних провадження за ознаками злочинів передбачених ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області