В Києві на "сходці" затримали групу кримінальних авторитетів


У Києві поліцейські затримали більше 60 "кримінальних авторитетів", які організували спільну зустріч, взявши на неї з собою зброю.

Дана операція проводилась 26 листопада в Пущі-Водиці. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Києва.

"Співробітники карного розшуку головного і Оболонського управлінь поліції разом зі спецназівцями навідалися в ресторан. Тут, за оперативною інформацією, зібралися люди, які намагаються впливати на криміногенну ситуацію в Києві та інших регіонах", - повідомили в Нацполіціі.

Правоохоронці встановили особисті дані учасників зустрічі. З'ясувалося, що більшість з них мають кримінальну біографію і відбували покарання за вчинення різних злочинів в місцях позбавлення волі. Для ретельної перевірки понад 60 людей доставили в управління поліції.

"Під час огляду місця події також виявили кілька одиниць зброї, дозвільні документи на яке викликали підозру. Тому його вилучили для проведення експертизи. Після проведення дослідження слідчі візьмуть процесуальне рішення і визначаться з правовою кваліфікацією події", - розповів начальник Головного управління Нацполіціі Києва Андрій Крищенко .