В маленького прикарпатця, що лікується від раку трапився інсульт. Потрібна допомога!


12 річний Артемко Грицюк від самого народження зростав із бабусею. Але коли йому було 3 роки, вона померла від раку.
Мама, за словами самого ж Артемчика, вела розгульне життя, не дозволяла батькові спілкуватися із сином, постійно змінюючи номера телефонів. Дитину вона постійно била і морила голодом. Хлопчик вів безпритульний спосіб життя. Одного разу, залізши у парку на високе дерево, впав, що і дало поштовх його хворобі. 
 
У 2013 році мати відала Атремка на виховання дідуся і бабусі тата. У березні минулого року після нудоти і постійного блювання  лікарі поставили діагноз – пухлина хробака мозочку, яка тампонувала IV шлуночок і розвивала гідроцефалію. Хлопчик пройшов кілька хіміотерапій і стан покращувався.
 
Проте нещодавно у Артемка трапився інсульт. Спочатку медики діагностували ішемічний інсульт, потім крововилив і все ж зупинилися на інсульті із тромбом біля серця. Артемчик мав лише 10% шансу на життя. У відділенні інтенсивної терапії хлопчина був напівпритомний, геть нічого не пам’ятав, але поволі він викарапкався, його перевели у неврологію, а вже звідти – в онковідділення, повідомляють волонтери БФ Ти-Ангел
 
Недавно Артемку зробили МРТ. Там підтвердили продовження хвороби. У лінквері виявили живі і напівживі ракові клітини. Та ще й тромб після інсульту не розсмоктався – зараз він завбільшки 3 мм. Волонтери одразу ж зреагували і придбали дитині суху хімію, яку вже ввели хлопчині.
 
"Але з сумом мусимо константувати, що ми знову повернулися на початок – Артем заново починає лікування, так як у нього рецидив. Зараз він мусить прийняти ще одну хімію, а потім треба їхати до Києва аби визначити подальший курс лікування. Але медики передбачають: щонайменше хлопчику треба ввести 6 хімій", - кажуть у фонді. 
 
Нагадаємо, що дитину утримують двоє пенсіонерів, причому у бабусі також рак. Усі ресурси вже давно витрачені, тому люди звертаються за допомогою. Ні районна рада, ні народний депутат від округу не допомогли. Усі ви знаєте, яка зараз пенсія, а малому потрібно пройти курс променевих та хіміотерапій.

Реквізити для надання допомоги:
 
Отримувач: БО "БФ ТИ-АНГЕЛ"
р/р: 26000060398106
КОД (ЄДРПОУ): 36321738
Код банку (МФО): 336677
Банк отримувача: ПриватБанк
Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Грицюка Артема

Рахунок в євро:
 
BENEFICIARY: CF "You ANGEL" 
ACCOUNT: 26002052512277
BANK OF BENEFICIARY: PrivatBank, DNEPROPETROVSK, UKRAINE. 
SWIFT CODE: PBANUA2X. INTERMEDIARY BANK: JP MORGAN AG, FRANKFURT, GERMANY, SWIFT CODE: CHASDEFX. 
CORRESPONDENT ACCOUNT: 6231605145