В мережі показали неопубліковану раніше кінцівку фільму "Титанік"


Легендарний фільм-катастрофа "Титанік" (1997) від режисера Джеймса Кемерона – безумовно один із найуспішніших фільмів за всю історію кіно. Нещодавно в мережі опублікували частину кінцівки фільму, які не увійшли в остаточний варіант картини.

Як повідомляє видання Мirrоr, режисер урізав кінцівку фільму через вимоги прокатної компанії Paramount. Саме вона вимагала скоротити п'ятигодинний фільм. Фінальна сцена, де головна героїня – Роуза – вибирається з рятувальної шлюпки також потрапила під скорочення, пише 24 канал.

На опублікованому відео показано, як Роуз і багатьох інших людей піднімають з води.

Прем'єра фільму "Титанік" в США відбулася 19 грудня 1997 року. "Титанік" став першим в історії кінематографа фільмом, бюджет якого склав 200 мільйонів доларів – це було неймовірним рекордом. "Титанік" став першим в історії фільмом, який отримав відразу і "Оскар", і премію MTV Movie Awards як кращий фільм. "Титанік" став другим фільмом, який отримав рекордну кількість номінацій на премію "Оскар" – 14, після "Все про Єву" (1950). "Титанік" також є одним з трьох фільмів, які отримали по 11 премій "Оскар"; двома іншими є "Бен-Гур" (1959) і "Володар кілець: Повернення короля" (2003).