В мережі поширють кумедний ролик про “Короля Пасічної” з партії УКРОП в Івано-Франківську


2 лютого працівникам патрульної поліції Івано-Франківська довелось заспокоювати одразу двох правопорушників на Пасічній. Один - у нетверезому стані керував автівкою, інший чинив злісну непокору та погрожував працівникам поліції.

У результаті спілкування патрульні склали одразу два адмінпротоколи – керування автомобілем у нетверезому стані та злісна непокора працівникам поліції.

Нагадаємо, “Власник мікрорайону Пасічна”, – так себе позиціонував правопорушник, якого затримали поліцейські, виявився екс-кандидатом в депутати до Івано-Франківської міськради від «УКРОПу», членом команди нардепа Олександра Шевченка.

12659690_1648245888774753_1969752956_n

З відвертими погрозами член УКРОПу почав пояснювати патрульним, що “Пасічна” – нібито “його мікрорайон”. Після того, як чоловік відмовився виконувати законні вимоги патрульних, йому на руки одягнули кайданки і посадили в службовий автомобіль.

Фігурантом конфлікту з поліцією виявився кандидат в депутати міської ради Івано-Франківська від партії “Укроп” Мовчан Михайло Валерійович. Але депутатом стати Мовчан не зміг, – пише Станіславське.

Вже у міському відділі поліції порушник намагався додзвонитися до знайомих і багаторазово вказував на свої “зв’язки з впливовими людьми”. Поліцейські склали на чоловіка протокол про адміністративне порушення (стаття 185 КУпАП (Злісна непокора законній вимозі працівника поліції) та відпустили його додому.

Згодом, в мережі з’явилось кумедне відео щодо події. В якій висміяні погрозливі репліки “шевченківця”. Найсмішніші з них: “Тут муха не пердить без мого дозволу”, “Зараз я набираю братву, і тут буде триста чоловік”, “Ви на Пасічній вопше нічого рішати не будете”.

Відео виставлено на каналі MoonVix.