В міськраді запрацював оновлений відділ звернень


Чиновники стають ближчими до громади. У міськраді відчинив двері оновлений відділ звернень іванофранківців. Відтепер люди зможуть звертатися до влади безпосередньо у холі міськради. Тут обладнали кабінет “за склом”. А також оновили збудоване ще за радянських часів приміщення холу.

Будівлю міськради зводили ще в радянські часи, коли людина була елементом системи. Нині ж усе змінилося, і в облаштуванні громадських будівель в тому числі. Кажуть підрядники. Інтер”єр відділу звернень громадян виконали у модерному стилі. Стіни оздобили дерев”яними декораціями. А двері та перестінки – зі скла. Що символізує відкритість та прозорість. Вартість ремонту – близько 400 тисяч гривень.

У перший день роботи оновлений Відділ звернень громадян прийняв перших відвідувачів. Проблеми у іванофранківців з роками не змінюються. Люди звертаються до міськради як до останньої інстанції. Проте, на позитивне вирішення питань надії мало.

Понад 5 тисяч звернень надійшло до івано-франківської міськради торік. Найбільше мешканці мають претензій до роботи комунальників.

Для зручності відвідувачів поруч із Відділом звернень облаштували дитячу кімнату. На стіні – чималий екран із сюжетами про діяльність міськради.

Вислухати, порадити та допомогти – це просто обов”язок влади, зазначив на відкритті місцевий священик. І висловив побажання, аби людина, прийшовши у Відділ звернень громадян, почувала себе гідно. І могла отримати допомогу, яку просто зобов”язані надати їй чиновники. Як слуги народу. Задля гарного початку роботи чиновникам заколядували місцеві юні артисти.