В Надвірній підліток поцупив куртку в іншого юнака поки той розважався


До чергової частини Надвірнянського відділу поліції звернувся 15-річний юнак та повідомив про те, що перебуваючи в місцевому відпочинковому закладі невідома особа викрала його куртку, в якій знаходилися навушники, зарядний пристрій, банківська картка, мобільний телефон, гаманець у якому було 500 грн.

Виїздом на місце події та проведеними розшуковими заходами наступного ж дня працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 17-річний надвірнянець, який неодноразово був судимий за скоєння майнових злочинів, але на шлях виправлення не став.

Як з’ясувалося, напередодні юний крадій прийшов до закладу, де перебував потерпілий. Хлопець скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає та, виходячи з приміщення, непомітно прихопив із собою куртку потерпілого. Гроші витратив того ж вечора, а інші речі вилучили правоохоронці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Сектор комунікації ГУ Національної поліції України в Івано-Франківській області.