В обласній раді не готові дозволити приватизацію скандальних гаражів в Надвірні


Сьогодні, 10 березня в Івано-Франківську відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Серед іншого депутати розглянули звернення групи орендарів гаражів на вул. Сірика, 1 у місті Надвірна, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Як зазначив начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області Василь Даниш, мова йде про приміщення Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату обласної ради.

«У 2015 році була створена комісія, яка встановила, що його самовільно було перебудовано в гаражі. Тоді було запропоновано дати дозвіл на приватизацію. Дозвіл підготували, але в обласній раді прийняли рішення не підтримувати. Тож цьогоріч орендарі вчергове звернулися до обласної ради», - розповів чиновник.

За словами голови комісії Остапа Дзеси, від оренди цих приміщень фінансується навіть ліцей. Однак колись там було військове містечко. Тож комісія не може погодити звернення.

У підсумку комісія прийшла до спільного рішення  не дозволити приватизацію, а продовжити оренду.