В обласній раді запроваджують систему електронних допорогових закупівель


Виконавчий апарат обласної ради з 10 травня закуповуватиме товари, роботи і послуги через систему електронних державних закупівель ProZorro.

Голова обласної ради Олександр Сич підписав розпорядження Про застосування системи електронних допорогових закупівель. "Починаючи з 10 травня 2016 здійснювати відбір постачальників товарів, надавачів послуг та виконавців робіт із використанням електронної системи закупівель для закупівлі товарів, робіт та послуг, вартість яких починається від 5 тисяч гривень для товарів і послуг та від 10 тисяч гривень для робіт, але не перевищує межі, встановлені Законом України "Про публічні закупівлі", - йдеться в розпорядженні голови.

Згідно з документом також буде призначена відповідальна особа для реєстрації обласної ради в системі електронних державних закупівель ProZorro, передає прес-служба облради.

Контроль за виконанням даного розпорядження здійснюватиме особисто очільник облради. Олександр Сич також повідомив, що таку практику невдовзі запровадять в діяльності всіх комунальних підприємств, установ і організацій обласної ради. "

Для цього спочатку для їх керівників буде проведено спеціальну семінар-нараду із залученням відповідних спеціалістів та практиків", - додав Олександр Сич.

Раніше, голова облради ініціював нараду для керівного складу депутатського корпусу, під час якої було презентовано систему електронних державних закупівель ProZorro.