В облраді створять КП «Дністровський регіональний ландшафтний парк»


Сьогодні, 25 листопада в Івано-Франківську відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Серед іншого, депутати розглянули питання про створення обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради «Дністровський регіональний ландшафтний парк», інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За словами заступника начальника управління екології та природних ресурсів ОДА Андрія Пліхтяка, територіально комунальне підприємство стосуватиметься Городенківського та Тлумацького районів. Він додав, що у КП створять посади земельника, еколога та керівника.

Водночас секретар комісії, свободівець Михайло Королик зауважив, що це буде замалий робочий штат, адже потрібно контролювати забрудненість Дністровського каньйону.

Насамкінець голова комісії Остап Дзеса додав, що для того щоб створити комунальне підприємство було проведено багато роботи і зараз нарешті вдалося вийти на фінішну пряму.

У підсумку комісія підтримала питання, далі його повинні винести на чергову сесію облради.