В ОДА презентували сучасні цифрові системи радіозв’язку та диспетчерське обладнання


У департаменті промисловості та інфраструктури облдержадміністрації відбулася презентація обладнання і послуг ТОВ «Компанія «Цифрові радіосистеми» щодо запровадження сучасних цифрових систем радіозв’язку та диспетчерських систем

Участь в презентації взяли представники департаменту освіти та науки, департаменту охорони здоров'я, центру надання медичної екстреної допомоги, департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури, управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, ПАТ "Івано-Франківськгаз", ПАТ "Прикарпаттяобленерго", УМГ "Прикарпаттрансгаз", Івано-Франківські магістральні мережі, інформує ОДА.

Як зазначив представник ТОВ «Компанія «Цифрові радіосистеми» Ю. Гальчинський, впровадження системи цифрового радіозв’язку дозволить прискорити вирішення робочих питань, заощадити кошти, підвищити ефективність бригад, забезпечити надійну охорону об’єктів та майна. Радіозв’язок є одним із основних, а іноді й єдиним видом зв’язку з віддаленими суб’єктами та об’єктами, розташованими на великих відстанях.