В Одесі презентували туристичний потенціал Прикарпаття


22-23 квітня у місті Одесі проходив туристичний фестиваль.
Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації презентувало на фестивалі туристичний потенціал Івано-Франківщини.

Ярмарок познайомив гостей з новими тенденціями і актуальними напрямами в туризмі, туристичними маршрутами Карпатами, Волинню, Херсонщиною, Тернопільщиною тощо.

У фестивалі взяли участь туроператори, турагенти, представники готелів, санаторів і баз відпочинку. Серед учасників - представники туристичного бізнесу та органів влади Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Чернігівської, Сумської, Запорізької, Волинської, Чернівецької, Тернопільської та інших областей України.

Також на фестивалі були представлені іноземні та міжнародні організації: Почесне консульство Словацької Республіки в Одесі, Одеській, Миколаївській і Херсонській областях; Посольство Туреччини - офіс з питань культури і туризму.

У 2017 році туристичний фестиваль проходив в рамках Міжнародного туристичного тижня в Одесі.

Міжнародний туристичний тиждень в Одесі – це ефективний інструмент для створення міжрегіональних та міжнародних зв'язків і кооперацій в сфері туризму, це робота, спрямована на розвиток туристичної інфраструктури, на збільшення туристичних потоків в Україну. Для Івано-Франківщини участь у фестивалі в Одесі має вагоме значення, зважаючи на великий попит мешканців південних регіонів України на відпочинок саме на Прикарпатті.