В окупованій Керчі стався вибух у коледжі, загинули 10 людей


ЗМІ також повідомили, що в коледжі намагалися захопити заручників.

Причиною вибуху в коледжі Керчі стала детонація невстановленого вибухового пристрою, заявив «Інтерфакс» з посиланням на Національний антитерористичний комітет Росії, пише Главком.

Раніше була версія про вибух газу в будівлі. Також повідомлялося про стрілянину. Люди в соцмережах розповідають, що у будинку коледжу стався теракт і були помічені автоматники.

Російське інформагентство РІА «Новости» з посиланням на прес-службу кримського окупаційного «Міністерства охорони здоров’я» повідомило, що десятеро людей загинули та 50 постраждали.

Також там додали, що злочинця зафіксували камери відеоспостереження. Це хлопець 20-25 років зі зброєю та, ймовірно, вибухівкою. Він все ще може перебувати в будівлі керченського коледжу. Спецслужби шукають нападника. 

Інформацію про постріли та кілька вибухів підтвердила «Ленте.ру» студентка технікуму, очевидець події. 

«Була серія вибухів, близько чотирьох, протягом п'яти хвилин, на першому-другому поверхах. На першому поверсі знаходиться їдальня. Також були чутні постріли», - сказала вона.

Російські ЗМІ стверджують, що стався вибух газу, проте коледж не був газифікований. Можливо, всередині були балони з газом.