В патрульній поліції Франківська розповіли про курйозні випадки за минулий тиждень


За минулий тиждень до патрульної поліції поступили 1104 виклики.

Про це під час оперативної наради повідомив заступник начальника патрульної поліції Івано-Франківська Олег Сердюк, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"Минулого тижня ми спіймали 35 нетверезих водіїв. Дуже цікавий випадок трапився 8 листопада на вулиці Мазепи. Екіпаж зупинив автомобіль "Мерседес". Водій намагався пересісти на пасажирське місце, але у нього застрягла нога під кермом. Патрульні зафіксували це на камеру. Виявилося, що на нього вже тричі складали протокол за нетверезе водіння. Суд позбавив його на 10 років права керування", - розповів Сердюк.

Ще один курйозний випадок трапився в ніч на 7 листопада. Як розповів заступник очільника франківських патрульних, таксист не витримав сварки між подружжям яке віз, тож висадив їх і побив. Після отримання тілесних ушкоджень, вони відразу помирилися і разом викликали 102 та написали заяву про побиття. 

Також, за словами Сердюка, минулого тижня вони затримали юнака, який хотів похизуватися перед своєю дівчиною і розмахував зброєю у громадському місці.