В Павлівці на небезпечному перехресті хочуть встановити світлофор


Вчора 27 вересня на проблемне перехрестя в с. Павлівка прибула інспекція для перевірки рівня небезпеки руху транспорту на цій ділянці.

7 вересня до «Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області» із вимогою, щодо врегулювання руху транспорту на заданій ділянці звернулась ГРОМАДСЬКА РАДА при Павлівській сільській раді

Уже неодноразово громада с. Павлівка скаржиться на малий кут огляду під час руху. Найбільша складність полягає при переїзді та переході з вулиці Франка на вулицю Шевченка, через Калуське шосе, адже на останньому знаходиться різкий поворот. Саме таке положення спричинює численні аварії. Люди бояться, що бездіяльність служб призведе до більших життєвих втрат та скалічень. Попередньо поставлені знаки не змінюють страшну статистику потерпілих та розбитих машин.

З огляду на це, на зустріч із представниками інспекції прибув селищний голова с. Павлівка. Присутні обговорили усі проблеми ділянки та шляхи їх вирішення, в результаті чого вирішили поставити додаткові дорожні знаки, котрі б обмежували швидкість на трасі та попереджали про пішохідний перехід заздалегідь.

Також очільник села зробив анонс, щодо встановлення світлофорів на цій дорожній частині, задля запобігання подальших ДТП та різноманітних незручностей на дорозі. В свою чергу, представники «Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області» пообіцяли всіляко сприяти цьому задуму.