В ПНУ вже зареєстрували понад 12 тисяч заяв від абітурієнтів


В університеті триває цьогорічна вступна кампанія. За інформацією Приймальної комісії станом на 12:00 год. 20 липня вже зареєстровано 12 524 заяви від вступників на навчання за всіма освітніми рівнями (молодший спеціаліст, бакалавр, спеціаліст, магістр).

Зокрема, від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти через особисті електронні кабінети надійшло 10 470 заяв, з них 9 522 - на денну форму навчання, 948 - заочну. Як свідчить моніторинг найбільше зареєстровано заяв вступників на таких факультетах: факультет туризму - 1171 заява; факультет історії, політології і міжнародних відносин - 1035 заяв; факультет іноземних мов - 899 заяв; економічний факультет - 891 заява.

Відповідно до етапів проведення вступної кампанії 2017 року в Університеті, починаючи з 17-го липня, розпочалися вступні випробування (співбесіди, творчі конкурси, вступні іспити) на окремі спеціальності, які триватимуть до 26 липня. 

Нагадаємо, що Приймальна комісія Прикарпатського національного університету та відбіркові комісії інститутів і факультетів знаходяться у приміщенні гуманітарного корпусу університету (вхід з вул.Чорновола). У фойє корпусу розміщені інформаційні стенди, які допоможуть вступникам зорієнтуватися і знайти потрібну відбіркову комісію, отримати всю необхідну інформацію, що стосується прийому документів. Також детальна інформація щодо вступної кампанії 2017 розміщена на офіційному сайті університету www.pu.if.ua в розділі "Прийом до університету".

До теми: Не популярність, а держзамовлення: Як майбутні студенти-медики обирають спеціальність