В поліції розповіли подробиці жахливого вбивства немовляти на Косівщині


28 травня з повідомленням про зникнення дитини до поліції звернувся 49-річний батько двомісячного малюка.

Чоловік повідомив, що дитина проживала разом з матір’ю у селі Кобаки Косівського району.

Начальник управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області Роман Чекмарьов розповів подробиці у справі вбивства немовляти на Косівщині.

За його словами, слідчі виїхали на місце, де 23-річна мати розповіла нібито коли прала пелюшки на вулиці, з хати зник двомісячний син.

"Її пояснення викликали у правоохоронців сумніви, тож вирішили оглянути подвір'я. У садку позаду господарської споруди знайшли згарище з залишками ковдри та хустки. Жінка пояснила, що спалювала старі, непотрібні речі. Втім, далі знайшли свідка, яка розповіла, що в день зникнення дитини ця жінка з пакетом ходила до лісу. Були задіяні кінологи і в результаті під хмизом у лісі знайшли пакет з памперсами та дитячими кремами та медичними препаратами, які належали цій жінці. Далі у ході прочісування лісу під хмизом знайшли обгоріле тіло немовляти зі шнурком на шиї", - розповідає правоохоронець.

Жінка свій жахливий вчинок пояснила тим, що дитина багато хворіла, тож плакала і не давала їй спати. Тож вона вирішила позбавити свого сина життя - задушила зашморгом та пробувала спалити. Та коли не вийшло, зібрала все у пакет і заховала у лісі. Опісля розповіла родичам,  що в неї з хати зникла дитина.