В поліції запевняють, що ніяких кримінальних проваджень на Муніципальну варту немає


Сьогодні, 6 березня під час оперативної наради міський голова заявив, що після того, як було проведено рейд до Бастіону поліція відкрила кримінальне провадження на Муніципальну варту.

Зокрема йдеться про випадок, що трапився минулого тижня коли Вартові і поліція викрили в самому центрі Франківська дитячий притон

Втім, як запевнили кореспондентку Бліц-Інфо в прес-службі поліції, жодного кримінального провадження по цій справі немає.

"Зараз працівниками поліції проводиться перевірка за вказаним фактом, опитуються підприємці з Бастіону. Наразі є інформація, що там перебували 11 неповнолітніх і четверо дорослих. Працівниками Ювенальної превенції направлені запити в Муніципальну варту, щоб вони дали пояснення чим обгрунтували інформацію про вісімдесят чоловік. Окрім того Департамент освіти проводить перевірку, що це за діти, про яких повідомили вартові, адже у поліції немає підтвердження, що там було так багато людей", - пояснила керівниця СК ГУНП в Івано-Франківській області Мирослава Белдик.

Окрім того, за словами Белдик, з неповнолітніми і їх батьками провели виховну бесіду.

"Поліцейські не виявили при дітях жодних наркотичних засобів, тільки в одного хлопчика були сигарети", - запевнила прес-офіцер.   

Нагадаємо, міський голова Франківська сьогодні повідомив, що на вартових відкрили кримінальне провадження через рейд до Бастіону.

До теми: В поліції заявили, що не знають про затримання 80 дітей на "Бастіоні".

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!