В прикарпатській поліції підсумували результати роботи за минулий рік


На колегії, яка відбулася 17 січня в ГУНП в області під головуванням начальника обласної поліції Віктора Шкутова підбили підсумки службової діяльності підрозділів поліції впродовж 2016 року.

Колегія відбулася за участю керівництва, керівників структурних підрозділів, начальників відділів та відділень, начальників слідчих підрозділів, патрульної поліції, кримінальної поліції відділів та відділень ГУНП в області.

Відповідно до порядку денного колегії про підсумки оперативно-службової діяльності слідчих підрозділів доповів т.в.о. заступника начальника ГУНП – начальника СУ Ігор Максимів. З результатами оперативно-службової діяльності підрозділів кримінальної поліції присутніх ознайомив т.в.о. заступника начальника ГУНП – начальника кримінальної поліції Роман Чекмарьов. За напрямком превентивної діяльності підрозділів поліції виступив заступник начальника ГУНП – керівник патрульної поліції Василь Віконський. Крім того заслухали питання про стан дотримання працівниками органів та підрозділів ГУНП антикорупційного законодавства, дисципліни та законності, транспортної дисципліни у доповіді заступника начальника управління кадрового забезпечення Ярослава Мороза. Начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Роман Танасійчук доповів про стан дотримання працівниками органів та підрозділів ГУНП обліково-реєстраційної дисципліни.

Заслухавши результати діяльності за вказаними напрямками роботи, начальник ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Віктор Шкутов відмітив, що: «Попри те, що минулий рік був досить складним через проведення переатестації усіх працівників, є позитивна динаміка у розкритті злочинів. Якщо на початку 2016 року відсоток розкриття становив до 10% то наприкінці року він зріс до майже 30%».

За кожним напрямком роботи Віктор Володимирович детально зупинився на недоліках, узагальнив позитивні результати та суворо вказав на конкретні прорахунки окремих керівників. Він наголосив, що особисто контролюватиме їх усунення. У разі невиконання поставлених ним завдань керівництвом будуть уживатися заходи дисциплінарного впливу до відповідальних осіб та їх начальників.