В прикарпатській поліції шукають оператора комп'ютерного набору


В обласному управлінні нацполіції оголошено конкурс на посаду оператора комп'ютерного набору

Набір на вакантну посаду оператора комп’ютерного набору першої категорії проводиться із числа громадян України, віком від 18 років, які мають вищу (базову) освіту освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого бакалавра, бакалавра, володіють українською мовою, працюють з комп’ютерною та офісною технікою на високому рівні.

Оплата праці: посадовий оклад 2049 грн., надбавки та доплати, передбачені постановою КМУ “Питання оплати праці працівників державних органів” від 18 січня 2017 року № 15.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання: 

копія паспорта громадянина України, копії документів про освіту (нотаріально завірені), копія ідентифікаційного номеру фізичної особи, копія свідоцтва про народження, довідка про відсутність судимості, фото 9х12 см (1 шт.), 3х4 см (4 шт.), сертифікати наркологічного та психіатричного огляду, довідка форми 133-О видана у медичному закладі, копія військового квитка або приписного посвідчення (якщо є), довідка з місяця проживання та склад сім’ї, характеристика з місця проживання, характеристика з останнього місця роботи, навчання, служби, та резюме у довільній формі подати до 21 вересня 2017 року, за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 15, у робочі дні з 09:00 до 17:00.

Тестування проводитиметься 22 вересня 2017 року.

Набір відбуватиметься у декілька етапів:

1) тестування на знання законодавчої бази (Конституція України, Закон України “Про Національну поліцію” та “Про запобігання корупції”), на швидкість друку, особистісних характеристик (психологічний тест);
2) співбесіда, під час якої керівник підрозділу вивчатиме результати тестувань, з’ясовуватиме професійні, морально-ділові якості, управлінсько-організаторські здібності.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу, функціональних обов’язків по посаді, розміру та умов оплати праці, можна отримати за тел. (0342) 79-03-32, електронна адреса: ukz@if.npu.gov.ua, контактна особа – Озарків Ігор Васильович.
УКЗ ГУНП в Івано-Франківській області