В прикарпатському управлінні СБУ представили керівника


Сьогодні колективу Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області було представлено новопризначеного начальника регіонального органу. Ним став кадровий співробітник СБУ полковник Найдич Микола Васильович, 1968 р. н., уродженець Івано-Франківської області.

В офіційному представленні взяли участь Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Троценко та Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, які побажали новопризначеному керівнику плідної служби на благо громади Прикарпаття.

Виступаючи перед колективом УСБУ Микола Найдич наголосив, що пріоритетами роботи спецслужби  є  збереження миру, територіальної цілісності України, захист законності та громадського спокою.

Микола Найдич також висловив подяку за роботу полковнику Кричуну Олегу Борисовичу, тимчасово виконуючому обов’язки начальника обласного Управління СБУ з 5 березня п.р.

Найдич Микола Васильович розпочав службу у лавах СБУ у 1992 році на Івано-Франківщині; з 1993 по 2005 проходив службу в Центральному апараті, а з 2005 по 2010 – на посаді заступника начальника Головного управління СБ України у місті Києві та Київській області. 

   Указ № 372/2014 про призначення Миколи Найдича начальником Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області підписав тимчасово виконуючий обов’язки Президента України 3 квітня 2014 року.